2021-09-24 130 views
今日約左個好耐無見既朋友聚舊,知佢好中意食西餐,做完資料搜集之後決定同佢黎呢度試下🤗除左有典型西式pasta同burger之外,仲有唔少其他選擇👏我地叫左自家釀製柚子麥啤浸德國脆皮鹹豬手,西班牙海鮮燴飯同埋一串焦糖菠蘿~見個餐牌極力推薦鹹豬手,即管試試佢😎店員一放低就聞到濃濃既柚子香味😯表皮超級脆!🤤🤤食落帶淡淡既柚子兼啤酒香,感覺無出面食既鹹豬手咁油膩,呢度清新啲,搞到我地忍唔住一舊接一舊😆唯獨是略嫌個酸菜唔夠酸唔夠清一清口腔😂極力推薦既菜式果然好食!無令我地失望😋👏西班牙海鮮燴飯都幾大碟,個汁好creamy有啲似龍蝦汁,飯粒有咬口得黎口感偏硬少少,蝦肉爽口魷魚圈彈牙👍燒焦糖菠蘿面頭有層剔透香脆既焦糖,搭配勁juicy而帶微酸既好夾好好食😚呢度有唔少特色酒類供應,可惜今日唔太方便飲🙊 下次一定要試下!😎

見個餐牌極力推薦鹹豬手,即管試試佢😎

店員一放低就聞到濃濃既柚子香味😯
表皮超級脆!🤤🤤