2018-07-30 110 views
星期六晏晝一兩點鐘嚟到部屋咖啡室, 驚見全場爆滿, 好彩職員幫我地喺另一邊房留左位, 呢邊環境無主場咁開揚, 但座位尚算寬闊舒適。打開meun, 一律西餐 , 大眾化嘅pasta, risotto, pizza, burger, all day breakfast 都齊全, 甜品選擇就唔係太多。前菜揀咗凱撒沙律, 蔬菜新鮮, 灑上煙肉碎同多士脆粒, 唔會單調。千島夏威夷Pizza, 可以揀10吋或14吋, 呢個14吋嘅一送到就佔據咗半張檯, 雖然配料簡單, 只有火腿菠蘿, 但芝士層都幾厚, 每人食兩三塊已經撐不下。辣虎蝦意粉, 原隻虎蝦配香草茄汁意粉, 醬汁唔會太濃, 辣度很微, 怕辣嘅朋友都啱食。飲唔選擇多, 呢杯Mocha, 加一層厚滑忌廉同朱古力雪糕球,又係飲品, 又係甜品。 飲飲食食, 同好友傾下計, 唔覺唔覺就喺度消磨咗幾個鐘。
星期六晏晝一兩點鐘嚟到部屋咖啡室,

凱撒沙律

千島夏威夷Pizza

辣虎蝦意粉

黑森林Mocha

飲飲食食, 同好友傾下計, 唔覺唔覺就喺度消磨咗幾個鐘。

黑森林Mocha