呢間係旺角新開無耐的韓式熱狗店,係真係韓國oppa開,所以啲菜式都會比較韓式同正宗《S1: 熱狗2個+年糕香港串+芝士球4粒》 $120呢個set都好抵食2-3個人食已經好夠飽,可以任選2個熱狗,今次兵仔就揀了《薯條鴛鴦芝腸》+《雙重芝士拉絲》,即叫即炸,表皮炸得好香脆,一咬落去外脆內軟,入面的芝士漏哂出黎好軟心好香濃!另外個年糕香腸串都好好食,一舊年糕一舊香腸比你梅花間竹咁食就唔會膩年糕好煙韌軟糯,炸到外脆内軟,香腸配返年糕燒汁,無得彈芝士球比較遜色,係偏甜的芝心,同埋太多粉漿,呢個就食一粒有啲濟,但整體都好ok👍🏻《特大烤牛肉餅》 $40呢個好推薦,大家必試咁凍的天氣食個熱辣辣的牛肉餅好正!個牛肉餅咬落好多肉汁,有啲似我地平時食的小籠包、生煎包的肉餡!愈食愈惹味《韓式炒年糕》 $40我地都叫咗份韓式炒年糕,魚糕及年糕的份量都好多,年糕韌度煮得啱啱好,唔會過淋!個味都調得好好不過不失《水蜜桃梳打🍑》 $18可能始終韓國人開,佢地都好注重打卡呢個水蜜桃梳打的杯好靚,唔會好甜,食完啲澱粉質拎黎解膩一流好fresh係一間好正宗的韓式熱狗店,所有小食都即叫即整,oppa店員都好熱情,仲話會k

《S1: 熱狗2個+年糕香港串+芝士球4粒》 $120
呢個set都好抵食
好軟心好香濃!

年糕好煙韌軟糯,炸到外脆内軟,香腸配返年糕燒汁,無得彈

《特大烤牛肉餅》 $40
呢個好推薦,大家必試

《韓式炒年糕》 $40
不過不失

《水蜜桃梳打🍑》 $18
可能始終韓國人開,佢地都好注重打卡

係一間好正宗的韓式熱狗店,所有小食都即叫即整,oppa店員都好熱情,仲話會keep住研發新產品👍🏻大家可以試一試
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖

S1