2024-05-06 0 views
任食台式火鍋,香港都有好多間 馬祖呢一間食物質素算高 地方企理乾淨、服務員態度良好👍🏻 最緊要地點好方便,喺旺角瓊華中心上面湯底有成18個可以揀,台式養生鍋到麻辣鍋任君選擇,有辣有唔辣!我揀左最基本的套餐,都已經有美國安格斯牛肉及西班牙無激素豬肉片,兩款都正常發揮!套餐仲有海鮮,例如海蝦白蜆同蟶子仔,我叫完一碟又一碟!另外蟹棒唔係嗰隻粉狀蟹棒,大家明我講咩啦🤣🤣 除咗海鮮仲有手打丸,我鍾意佢細細粒,可以食多啲唔同嘅嘢!飲品都有多款選擇唔少得一些特色嘅樽裝茶飲有黑糖冬瓜茶同愛民芒茉莉茶,我覺得幾特別,因為出面嘅火鍋店都冇。最後值得一提湯底已經擺在枱面,大家可自行加湯一來又快啲方便點!
任食台式火鍋,香港都有好多間