2018-09-09 336 views
旺角樓上鋪日式放題有如恆河沙數,要脫穎而出除咗食物質素要出眾外,亦要有gimmick。今次去咗近旺角中心果邊嘅番本,入口喺Netvigator隔離條扶手電梯上。餐廳唔多時段有唔同收費,如果想經濟一點,可選六點前或九點後入座大大隻字做緊生蠔promotion。有三款味道揀,新鮮蠔當然係揀原味。生蠔嚟到,入口新鮮,有蠔味,放題嚟講有生蠔真係一大gimmick基本上放題我唔會選擇食壽司,主打刺身,希靈魚 三文魚 赤貝 甜蝦等都非常新鮮。天婦羅 亦係必食,推介蕃薯!飲品一應俱全,但呢個櫃對我毫無意思。因為竟然酒精類都任飲,凍熱sake 啤酒 梅酒都有,我就全晚係咁隊凍sake,真係飲sake都歸本!值得一提係佢仲有蒸氣火鍋食,可惜我比較好刺身多D,所以都係下次再試!總結:抵食,基本上食生蠔同飲sake都已經歸本!

大大隻字做緊生蠔promotion。

有三款味道揀,新鮮蠔當然係揀原味。
生蠔

天婦羅 亦係必食,推介蕃薯!

飲品一應俱全,但呢個櫃對我毫無意思。

總結:抵食,基本上食生蠔同飲sake都已經歸本!
2018-08-28
生蠔