2019-06-28 60 views
約了朋友到這間樓上cafe, 因為沒有時間限制可以坐耐一點, 方便大家傾計。 這裏有很多不同的board game, 餐牌上的食物有意粉,小食,pizza,甜品等等。 可以散叫或者套餐,我叫了一個二人套餐$308, 辣肉腸意粉,千島夏威夷pizza,炸蟹餅, 水果茶$30,芒果奶蓋特飲$20。炸蟹餅~ 味道香口, 點泰式甜酸醬, 是一款大人細路都喜愛的小食。辣肉腸意粉~ 茄汁味香濃帶有點微辣, 辣肉腸份量很多, 味道不錯。千島夏威夷pizza~ 火腿的份量比較少, 千島醬汁有點兒over, 如果兩者可以控制返份量會更好。熱水果茶~ 用新鮮水果做的, 但味道偏甜, 可能凍飲會比較好些。芒果奶蓋特飲~ 香甜芒果味, 清新可口。

炸蟹餅

辣肉腸意粉

千島夏威夷pizza

水果茶

芒果奶蓋特飲~ 香甜芒果味, 清新可口。
芒果奶蓋特飲

2019-06-27