2021-05-09 49 views
登打士街廣場一直都有唔少嘅小型餐廳,因為價格比較平民化,所以一直吸引唔少人選擇黎呢度渡過休閒嘅時光!部屋咖啡室雖然地方唔算太大,但係座位都比較舒適,我哋嗰日上到起都已經差不多滿座,證明真係比較受歡迎!打開個餐牌餐廳都提供套餐但可惜套餐只有Pizza為主食嘅一個選擇!由於我同朋友都唔係好想食pizza嘅關係,所以我哋決定點其他主食!🍡薄荷朱古力朱古力奶並唔算太濃郁,再加上淡淡的薄荷味,都幾順口🍡綠茶紅豆綠茶味同紅豆味嘅配搭一定唔會差得去邊🤣🍡椒鹽魷魚鬚及越式蟹餅椒鹽魷魚鬚炸得好鬆脆,魷魚亦都咬落去好彈牙,味道唔會太鹹,啱啱好!越式蟹餅外皮煎得好金黃,當初以為蟹餅的煮法係用炸粉包裹住蟹肉,但原來佢唔係!反而係另一種食法!🍡蜜糖雞翼蜜糖雞翼煎得好脆,外皮亦都煎得好金黃金黃,再加上鋪滿蜜糖醬,簡直一流!🍡辣虎蝦海鮮意粉辣海鮮意粉配料好豐富,有青口,有虎蝦,仲有唔少嘅蜆肉!意粉隱約帶有少少辣味,反而令人胃口大開!

🍡薄荷朱古力

薄荷朱古力

朱古力奶並唔算太濃郁,再加上淡淡的薄荷味,都幾順口

🍡綠茶紅豆

綠茶紅豆