2018-04-18 143 views
心血來潮想去啲樓上cafe食個lunch hea下時間 就黎去呢間茶聊🍵呢間cafe都有好多款特色飲品可以叫飲品名有啲都改得幾有心思 幾特別😗前後叫左3杯飲品 分別有 菲芷芝士奶蓋,奇異果雲霧,超級水果茶🥇菲芷芝士奶蓋呢杯飲品我俾十個讚真心好好飲 絕對拍得上喜茶奶蓋厚度適中 空氣感夠 杰稠 奶香芝士配搭得岩岩好👍🏻奶蓋質地一啲都唔會太膩菲芷唔會過甘同過甜😋😋鹹鹹甜甜既味道真係好令人回味🥈奇異果雲霧本身見”雲霧”以為係奇異果溝奶但其實係奇異果汁再配白色珍珠個人不太鐘意食得太甜 飲開貢茶都會走甜所以呢杯對我黎講有小小甜白色珍珠好有咬口同分量仲要好多呢杯飲品感覺好fresh 好適合夏天飲⛱🥉超級水果茶呢杯水果茶叫”超級”真係名副其實因為非常多水果 個杯一開頭載着滿滿既水果然後再加上紅茶再成為左呢杯超級水果茶同樣都好fresh 不太喜歡飲太甜既朋友可以試下叫呢杯黎飲食物方面 我地叫左蟹肉龍蝦漢堡包同炸美國有皮薯條🍔蟹肉龍蝦漢堡包蟹肉味好濃配合龍蝦好好食不過分量唔多🍟炸美國有皮薯條薯條熱辣辣炸到外脆內軟😋

呢間cafe都有好多款特色飲品可以叫
飲品名有啲都改得幾有心思 幾特別😗