2019-06-12 403 views
去左主題樂園玩左一日,好攰好肚餓,於是出返去想搵好野食🤤前菜叫左個皮蛋豆腐,降下溫消暑先,味道不過不失,略嫌味道淡了一點,如果加少少肉鬆調味,會更甜更香。平時好少會食統炒涼瓜,呢個實在太出色!涼瓜炒得好爽口,重點在於醬汁,雖然佢叫XO醬,但味道吾似平日食既XO醬味,更似穫氣十足既鼓椒炒蜆,非常惹味!食完常常念念不忘這道小菜。8色小籠包,佢有張紙仔會教你由淡味食到最濃味既小籠包。我就負責食最重口味的4個😂試完無話邊隻味特別喜歡,只係幾特別,食創意。雖然見到佢既樣吾太靚仔,但食落口,飯係乾身既,雖然肉眼吾太見到蟹粉,但食落又有蟹粉味,magic🤣油糕層次分明,有點黏口,做飯口甜品都是不錯的選擇!會有下一次的餐廳🙌🏻
去左主題樂園玩左一日,好攰好肚餓,於是出返去想搵好野食🤤
皮蛋豆腐

XO醬炒涼瓜

8色小籠包

蟹粉炒飯

油糕

油糕層次分明,有點黏口,做飯口甜品都是不錯的選擇!
會有下一次的餐廳🙌🏻
XO醬炒涼瓜