2023-12-20 559 views
一行六人捻住据扒,家人提早5點半已經拎定飛,點知等到7點幾先入座,未食之前已經有不太愉快經歷。事源當時陸續有數張2六人檯埋單,係係未有叫好既情況下,有一檯客人入座,覺得奇怪,有禮貌咁向職員查詢叫號情況,但職員答唔知道唔清楚😅,真係聽到呆左,但家人想食就照等,但覺得職員對答上同等位安排可以再清晰D。黎outback 一定係食黑糖麵包,真係好好食,最開心係可以encore 再encore, 今次encore 左兩轉,黑糖麵包太好食啦。跟餐湯一般呢個蝦闊條面ok,正常發揮通常豬胺都好難出錯,呢塊ok,但可以嫩D叫左兩個唔同熟度牛扒,一個3成一個七成,兩塊都ok,算抵食仲叫左個risotto, ok 少少辣,幾惹味最後埋單約1500,人均250到,西餐食扒黎講算ok,但服務黎講有D混亂,可以改善,都係覺得最好食最抵食都係黑糖包

跟餐湯一般

呢個蝦闊條面ok,正常發揮

通常豬胺都好難出錯,呢塊ok,但可以嫩D

叫左兩個唔同熟度牛扒,一個3成一個七成,兩塊都ok,算抵食

仲叫左個risotto, ok 少少辣,幾惹味

• 黑糖包