2019-06-18 928 views
好耐無去過意粉屋啦!旺角中心意粉屋執咗,又無一間,信和意粉屋執咗,又少一間,新城巿廣場就成為我最常去嘅意粉屋.需然門口有幾個客等嗌咪,但我都只係等咗2~3 分鐘,感恩.一去到囉籌,已經講明當日取消 tea time 優惠,一早講清楚幾好吖! 好過入到去先講,欣賞!餐單如下:帶子蘆筍湯加酥皮, 芝士龍蝦帶子天使麵, 珍寶雜錦 pizza.優點 :1,帶子蘆筍湯顏色唔係好青綠, 估計係忌廉湯, 帶子鮮甜肉嫩彈牙. 正!2,芝士龍蝦帶子天使麵配嘅係龍蝦汁, 龍蝦汁超香濃, 天使麵份量足夠, 滿意.3,珍寶雜錦 pizza 配料用有意大利辣肉, 煙肉, 辣肉腸, 莎樂美腸, 蘑菇, 洋蔥, 青椒及菠蘿, 雖然又辣肉又辣肉腸, 但入口一D辣味都無, 餅底邊皮脆口. 配料份量唔少, 掂!4,每次去意粉屋食物都保持水準, 即使大時大節去幫襯仍然水準不變, 哩點值得表揚! 啪啪啪….5,環境格調充滿歐陸風情, 坐得舒服.6,服務員態度唔錯, 有笑容.缺點 :1,居然無電話訂枱服務.2,人客太多經常要等位.3,個蘆筍湯因為要焗熟個酥皮, 所以一定勁熱, 結果就係邊飲邊出汗! 冷氣唔夠呀!4,距離廁所勁遠
好耐無去過意粉屋啦!
需然門口有幾個客等嗌咪,但我都只係等咗2~3 分鐘,感恩.
優點 :
5,環境格調充滿歐陸風情, 坐得舒服.
6,服務員態度唔錯, 有笑容.
缺點 :
1,居然無電話訂枱服務.
2,人客太多經常要等位.
4,距離廁所勁遠!