2021-03-21 1487 views
終於去到呢間長期位於排行榜top嘅波希米亞風Cafe‼️⚠️星期日12點幾都唔使排好耐🙆🏻‍♀️ 餐廳有幾層 有室外位pet friendly🐶朝聖最紅打卡位✅ 竹藤鞦韆仲有🌴🌵同自然光📸驚喜嘅係唔單止環境靚 食物都好有質素 值得去食👍🏻❣️Boholic非凡全日早餐 $158一開頭有啲shocked ADB都咁貴? 😱 但睇真啲其實好豐富‼️ 尤其是隻芝士焗龍蝦🦞真材實料 仲有蝦膏同蝦籽😽 焗完勁香口 肉質新鮮 好值得嗌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)另外都好鍾意黑松露炒蛋配sourdough 🥺其他薯角沙律菜蕃茄茄子都大大份又靚仔🍅🍆🥔🥗係我心目中同rooftop嘅ADB 並列冠軍🤣❣️香煎慢煮澳洲板腱牛扒伴琵琶蝦 $158真係估佢唔到 cafe食物質素拍得住西餐😍牛扒好軟熟 冇筋🥩 蝦都係新鮮彈牙🦐伴碟比較特別 南瓜泥我鍾意🎃 好creamy😽另外有一堆鷹嘴豆 瓜菜 粟米 蕃茄 有異國風味ʕ •ᴥ•ʔ❣️芝士奶蓋半熟梳孚厘厚班戟配鮮藍莓醬 $108OMGGGGG呢個必嗌‼️ 好好食呀🥰💯分量超級有誠意 成個枕頭咁大😂成個配搭每一樣都做得好好(⑅︎•ॢ◡︎•ॢ).。*♥︎芝士奶蓋比好多飲品店仲正 私心鍾意佢多過cream
朝聖最紅打卡位✅ 竹藤鞦韆仲有🌴🌵同自然光📸

香煎慢煮澳洲板腱牛扒伴琵琶蝦

❣️芝士奶蓋半熟梳孚厘厚班戟配鮮藍莓醬 $108
OMGGGGG呢個必嗌‼️ 好好食呀🥰💯
分量超級有誠意 成個枕頭咁大😂
成個配搭每一樣都做得好好(⑅︎•ॢ◡︎•ॢ).。*♥︎
芝士奶蓋比好多飲品店仲正 私心鍾意佢多過cream🤭
梳孚厘本身都做得好好 有蛋味唔會食緊空氣咁🤣 而且好難整到熟得均勻 好犀利💪🏻 *ˊᵕˋ)੭
鮮藍莓醬又抵讚 甜度剛好 食落有好多粒粒藍莓 🫐
咁樣一碟暴風式吸入 完全唔會食厭🥞 超正💯