餐廳佈置有異國風情, 好似置身咗喺峇里島🏖🏜, 座位都闊落, 可以訂位同埋都幾多位, lunch time 即興少少人walk in都唔使等好耐, lunch set weekday包沙律🥗同一枝印尼烘焙香茶(其他飲品要+💰)✨喇沙軟殼蟹湯麵 💰148💫評分: 7.5/10📝 湯底椰味濃香不過辣道就唔太夠, 有油麵米粉兩款麵撈埋, 除左軟殼蟹之外佢仲有魚片豆卜, 蔥花同芫荽鋪面😌量好夠飽可能因為喇沙都係偏heavy🤣軟殼蟹無另上, 比啲湯浸淋所以記得一嚟到就拎開佢🤣, 唔想食軟殼蟹係可以揀牛肉(💰138)/ 海南雞(💰148)/龍蝦🦞(💰168)🥰𝕀𝕟𝕕𝕠𝕟𝕖𝕤𝕚𝕒𝕟 ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 𝟙𝟡𝟞𝟠 印尼餐廳1968📍中環皇后大道中139號 The L. Place 5樓(上環🚇E1 出口行5分鐘就到)💫評分: 7.6/10💬 海南雞飯之前叫過覺得有啲普通但係同事就超級鍾意食個喇沙所以就嚟多次都覺得還好, 重點係餐廳唔會好迫所以同朋友晏晝食午餐傾偈都幾舒服😌, 有啲梳化位都幾正🥳🥳🥳, +個枕頭都舒服😌🤣#印尼餐廳1968 #IndonesianRestaurant1968 #中環美食
喇沙軟殼蟹湯麵

✨喇沙軟殼蟹湯麵 💰148
💫評分: 7.5/10

📍中環皇后大道中139號 The L. Place 5樓
(上環🚇E1 出口行5分鐘就到)

💫評分: 7.6/10

#印尼餐廳1968 #IndonesianRestaurant1968 #中環美食 #印尼餐廳 #喇沙 #喇沙黃店 #印尼菜 #香港美食 #中環黃店 #中環美食 #上環黃店 #黃色經濟圈 #黃店 #黃店地圖 #香港人加油 #懲罰黃店 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong