曾經食過灣仔那間,覺得唔錯,今次經過沙田,見佢有分店,就過左黎食了。呢間舖開係新城市廣場一期嘅戲院隔離,去到都幾Full,等左十幾分鐘先有位。意式辣肉貓耳朵麵醬汁用咗意大利肉腸同車厘茄去煮,幾入味,又creamy,但有少少辣。麵就幾有咬口,混埋個汁黎食,都幾唔錯呢﹗吞拿魚牛油果他他牛肉夾雜吞拿魚醬,🥑牛油果口感好似魚油咁肥美,外觀顏色吸引,口感清新開胃,真的會令人停不了口經典牛肉千層麵一上枱已經聞到濃濃嘅芝士香味,千層麵焗到有少少焦燶,沒有平時食開咁油膩,口感軟滑,混雜肉醬、蕃茄,經典意式風味,食完後十分滿足整體食物質素很好,會再Encore!

經典牛肉千層麵

整體食物質素很好,會再Encore!
2023-07-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)