2013-08-07 52 views
朋友生日飯遲遲都未食,出完差返黎就即約喇朋友話要喺旺角又要食日本放題,咁就真係有難度喇 在OPENRICE睇左一輪就試試LEE間啦!好似係新開的在OPENRICE的網上訂座, 等CONFIRM便可以了,都幾方便,仲好似有積分賺添HEHE我地BOOK左食7點,準時到逹就有枱喇!見到好多WALK-IN客等緊枱呀朋友仲好醒目喺樓下拎左張COUPON有九折添三文魚~~~厚切又肥美,都算幾甜美白拖羅~~~非常的肥美,每一啖都好似食緊肥豬肉咁甜蝦~~~都算幾大隻,我都最愛呀榮螺~~~去左殼,又切到細細件咁就幾GOOD WOR帶子~~~雖然唔係大大粒果隻,但好鮮甜八爪魚~~~有點"UN"但都幾好味黑松露三文魚壽司~~~唔夠松露香喎,三文魚薄左D囉!壽司飯細細件唔錯甜蝦壽司~~~甜蝦夠鮮甜喎火焰吞拿魚壽司~~~好味鐵板炒芽菜~~~炒得唔錯但咸左D日本糖心蕃薯天婦羅~~~蕃薯細細粒,一口一粒,真係好糖心好甜,外脆內軟;好好味蝦蝦天婦羅~~~蝦蝦都好爽口但欠左D蝦味囉雞軟骨~~~非常的香脆同惹味,送酒真係一流炸墨魚丸~~~好彈牙喎!好味雞軟骨串~~~好美味呀鹽燒海蝦~~~蝦的肉質不錯,而且燒得剛好喎!GO
朋友生日飯遲遲都未食,出完差返黎就即約喇
朋友話要喺旺角又要食日本放題,咁就真係有難度喇

在OPENRICE睇左一輪就試試LEE間啦!好似係新開的

朋友仲好醒目喺樓下拎左張COUPON有九折添
刺身拼盤
三文魚~~~厚切又肥美,都算幾甜美
白拖羅~~~非常的肥美,每一啖都好似食緊肥豬肉咁
甜蝦~~~都算幾大隻,我都最愛呀
榮螺~~~去左殼,又切到細細件咁就幾GOOD WOR
帶子~~~雖然唔係大大粒果隻,但好鮮甜
八爪魚~~~有點"UN"但都幾好味
鐵板炒芽菜~~~炒得唔錯但咸左D
天婦羅
蝦蝦天婦羅~~~蝦蝦都好爽口但欠左D蝦味囉
炸物
雞軟骨~~~非常的香脆同惹味,送酒真係一流
炸墨魚丸~~~好彈牙喎!好味
雞軟骨串
雞軟骨串~~~好美味呀
鹽燒海蝦
鹽燒海蝦~~~蝦的肉質不錯,而且燒得剛好喎!GOOD
壽司卷
壽司卷~~~麻麻地,有點散
鹽燒雞翼
鹽燒雞翼~~~雞翼SIZE都算大隻,鹽燒好香,皮又燒到好薄
牛肉串燒
牛肉串燒~~~好"UN"呀!好似食緊牛肉乾

老實說LEE間野都好抵食,服務質素又好好,收碟同上菜速度都好快,而且絶冇漏單情況出現喎!真係值得讚呀!
2013-07-10
Celebration