第三站

Station 3 Cafe
2019-07-11 246 views
今日女朋友係旺角收工,問佢想食咩,佢話最緊要就腳,見佢咁攰,就搵間坐得舒服d ga la🤗黎到station 3,就發覺lee道環境幾大同舒服,好適合朋友gathering吹水玩boardgame!因為女朋友唔肚餓,我地打算食個dinner set加小食黑松露帶子鮮箘燴義大利飯lee個risotto有濃ge黑松露味,又唔會太鹹,加埋帶子口感更好😋如果再多d黑松露就好la haha(4/5)墨西哥香辣肉丸墨西哥肉丸個汁比較酸辣,加埋唔同顏色geh椒,好開胃,啖啖肉,有驚喜!(5/5)蒜香雞翼雞翼燒得香脆而保留肉汁,36蚊有6隻,抵食🤪5/5)松露薯條食完risotto意猶未盡,再叫個松露薯條。脆脆地,不過太大份,食唔嗮要打包😛(4/5)最衰我唔夠時間,如果唔係玩埋boardgame 先走,下次再同friend黎先

因為女朋友唔肚餓,我地打算食個dinner set加小食

蒜香雞翼

雞翼燒得香脆而保留肉汁,36蚊有6隻,抵食🤪5/5)

• 黑松露帶子意大利飯