可能KKday 買coupon所以服務待遇差。我每年節日都正價幫襯食dinner buffet, 服務完全唔同! Book左平日下午食tea, 去到基本上大約3成滿。安排左較細嘅2人檯,我話太迫(幻想到放完個tea set架、一籃scone 及一盤三文治及兩壺茶應該好迫)問佢可唔可以坐走廊梳化4人檯,佢話唔可以。佢話嗰張係大檯,咁係大檯?無語。(當時有其他客2人坐嗰啲檯都只係飲野)佢仲好無禮貌話「你話要大檯吖嘛!」我只係話想坐嗰邊大少少,唔係好迫同最細嘅2人檯(2人檯文華呢都有分大同細兩款,我係細嗰張)之後佢指住另一張方形檯話轉嗰張啦! 咁都無得揀,好過嗰張2人檯。5星級酒店咁嘅服務,如果好滿好多人我理解,但得3成人! 最後嗰啲檯有啲咪又係比左啲2人/飲野嘅人,當中當然有外國人啦!差差差!其他5星酒店都唔會咁!食物方面,蛋糕已經比以前差哂,全部食左少少無食!有啲仲超級甜,落錯份量咁!scone 還可以! 失望!碟仲有啲食物漬,我都算了!

5星級酒店咁嘅服務,如果好滿好多人我理解,但得3成人!

其他5星酒店都唔會咁!

碟仲有啲食物漬,我都算了!