2024-05-17 0 views
今次來到旺角雅蘭中心牛氣食涮涮鍋,在4-6月期間,牛氣呈現日韓風主題,由冷盤、熱葷、火鍋料、湯底以至甜品都有多款日韓美食供應這次我們選擇Lv4套餐,澳洲穀飼黑安格斯牛 + SRF 美國極黑牛放題 + 海鮮放題,可以任食120分鐘有雞、牛、豚肉、海鮮、迷你丼飯、餃子、壽司和三文魚刺身都可以用手機QR CODE落單,夠晒方便快捷另設有自助區,有前菜、小吃、關東煮、蔬菜、丸類、菇菌、麵食、甜點、飲品和DIY雪糕等有多款湯底選擇我們壽喜燒和日式牛骨濃湯(微辣)特別推介日本九州和牛肩胛肉眼,油花好靚分布均勻,入口即化,加埋雞蛋一齊食非常滿足,三文魚刺身都新鮮好味,必點今次安排坐卡位都好舒適,店員收碟速度都好快,服務都算唔錯🎁加入會員更有專享優惠1️⃣成功註冊會員即可免費獲贈達摩廚神鎖匙扣一個2️⃣星期一至五午市堂食90/120分鐘放題更可免費加時30分鐘3️⃣Lv6日本產黑毛和牛+海鮮放題,八折優惠4️⃣Lv4或以上放題套餐,即可享日本九州和牛肩胛肉眼一客

有多款湯底選擇
我們壽喜燒和日式牛骨濃湯(微辣)

今次安排坐卡位都好舒適,店員收碟速度都好快,服務都算唔錯

🎁加入會員更有專享優惠
1️⃣成功註冊會員即可免費獲贈達摩廚神鎖匙扣一個