2021-11-19 537 views
平時甚少去九龍灣食野,今日放假正好周圍行下。Search 到呢間0負評西餐廳,梗係即刻要入去試下有咩咁巴閉啦!本身想叫個2人餐,有湯、有蒜蓉包、有前菜、有扒、有飯、有野飲,幾抵食!但實在太想試吓佢出名嘅豬手,所以唯有散叫。豬手皮勁脆,肉質又唔柴,我好鍾意食佢嗰個酸菜,可惜唔係太多。個芥末醬都好好味,唔夠仲可以問他們拎,佢哋勁nice。不過豬手味道稍清淡,我呢d 重口味人士,就覺得可以再濃味少少就正🤏🏻但Cp 值黎講講簡直完勝好多其他店另外,佢嗰個牛肝菌鵝肝意大利飯真係好好味。我不嬲都唔係好鍾意食意大利飯,不過我想講佢個意大利飯我諗我下次去都係會叫佢!!!牛肝菌實在太香🤩🤩🤩味道啱啱好,一入口勁surprising!由於佢啲份量都係大大份,所以食到最後我哋都勁飽咁樣,兩個人先$398。抵到不得了
平時甚少去九龍灣食野,今日放假正好周圍行下。

但實在太想試吓佢出名嘅豬手,所以唯有散叫。

但Cp 值黎講講簡直完勝好多其他店

柚子豬手