2022-04-30 629 views
🍣襯夜晚堂食開返,即刻同屋企人食返餐日本料理,極度推薦呢間喺尖沙嘴嘅十和田總本店 @towada_sushi 🤤嗰日食咗好多菜式,魚生、海膽都好新鮮,食落好滿足🙆🏻‍♀️以下喺推薦菜式🌟大家可以bookmark定,下次去嘅時候可以叫嚟食😆▫️三色丼▫️火炙左口魚邊丼▫️海膽蒸蛋▫️蟹膏沙律▫️炸雞件▫️黑芝麻雪糕▫️海鹽雪糕其實好多菜式都好吸引,但係上面都係我食完之後覺得下次都想食嘅菜式🤤值得推薦🙆🏻‍♀️🌟招牌嘅三色丼簡直係一次過滿足你三個願望🤣🌟火炙左口魚邊丼呢個都好正,左口魚食落好肥美,連下面啲飯都吸滿曬精華🤤🌟海膽蒸蛋個蛋滑捋捋,海膽又好新鮮,正🤩🌟蟹膏沙律超級好味!(本人本身好鍾意食蟹🤣)勁大pat蟹膏同埋蟹肉,連埋啲生菜食非常夾🤤好味到我第二日都回味緊🤣🌟炸雞件雖然好邪惡,但係佢連個炸粉都好入味,驚喜之選🤫🌟最後梗係唔少得甜品啦,試咗三款口味入邊比較推薦黑芝麻同埋海鹽,食落比較濃郁😆
🍣
嗰日食咗好多菜式,魚生、海膽都好新鮮,食落好滿足🙆🏻‍♀️
▫️三色丼
▫️火炙左口魚邊丼
▫️海膽蒸蛋
▫️蟹膏沙律
▫️炸雞
▫️黑芝麻雪糕
▫️海鹽雪糕
🌟招牌嘅三色丼簡直係一次過滿足你三個願望🤣
🌟海膽蒸蛋個蛋滑捋捋,海膽又好新鮮,正🤩
🌟炸雞件雖然好邪惡,但係佢連個炸粉都好入味,驚喜之選🤫
三色丼
火炙左口魚邊丼