今次iFOOD_ProMax 帶左個朋友黎尖沙咀Outdark(厚福街)慶祝生日🥰 由於我地兩個都好耐冇食過韓式料理,又想感受一下氣氛,就黎到呢間極靚裝修的乾式餐廳食Lunch 喇!😆由於大家都比較細食,淨係叫左2個餸:韓式炒年糕鍋配炸魷魚 $328東萊海鮮煎餅 $118呢個韓式炒年糕鍋配炸魷魚幾乎係Outdark必食之選😆先唔講味道,上菜時真係嚇死人!超級大碟,起碼霸左半張枱,當時已經有點擔心2個人食唔哂(結果係食左一半就飽)🤣店員仲會好貼心咁幫手剪開魷魚,方便我地夾到,再加上魷魚已經係炸好,點埋醬汁就已經非常可口,滿足感Max 😆至於東萊海鮮煎餅都係非常足料😍煎餅外脆內軟,海鮮岩岩好熟,餅饀軟綿綿的,口感一流!抵食!

由於大家都比較細食,淨係叫左2個餸:

韓式炒年糕鍋配炸魷魚 $328
東萊海鮮煎餅 $118

韓式炒年糕鍋配炸魷魚
東萊海鮮煎餅
2021-12-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)
Celebration
Birthday