2022-08-24 46 views
今次竟然俾我揾到個好地方!旺角家樂坊斜對面有間樓上cafe!好彩提前book左位🤣🤣唔係就要慢慢等啦!真系好適合同frd一齊黎,仲有boardgame玩👏🏻👏🏻而且啲出品都好正!推薦推薦!😍香辣虎蝦海鮮意粉💰158好大隻海蝦🦐,又彈牙又新鮮!酸酸甜甜口感加上少少辣味,食落去一啲都唔膩,仲有青口同埋蜆肉,好足料!夠晒開胃🥰黑松露雜菇意大利飯💰152滿滿既黑松露味道!芝士味都好濃郁,仲有菇增添埋口感👍八寶美顏花茶💰65小仙女肯定要飲美顏茶啦😘😘一直火🔥住,暖暖既花茶入胃,好舒服😌椒鹽魷魚鬚💰52煎炸嘢真係永遠就神🤣🤣食落去就知道係新鮮炸既,好食,不過就係油多少少🤏真係食得好飽,服務員都好nice!下次有機會要再去多一次😆

香辣虎蝦海鮮意粉💰158

黑松露雜菇意大利飯💰152
滿滿既黑松露味道!芝士味都好濃郁,仲有菇增添埋口感👍

八寶美顏花茶💰65

椒鹽魷魚鬚💰52

真係食得好飽,服務員都好nice!下次有機會要再去多一次😆
香辣虎蝦海鮮意粉
香辣虎蝦海鮮意粉