2019-04-13 114 views
Me. Crab 氣氛輕鬆,環境似 SpongeBob 間餐廳,海鮮OK,最特別係啲醬汁夠惹味,啱晒一大班人輕鬆一下!嗌咗一杯White wine sangria同埋happiness heaven,再嚟truffle fries 同埋意粉,兩個女仔其實有少少唔夠飽,所以最後去埋食糖水。不過呢間都算做性價比較高,起碼環境唔會靜到烏鴉咁,而氣氛幾好,個侍應仲會幫你影埋相!學我朋友話齋,門面就真係唔係太好啦,一望落,我仲以為淨係做外賣,好似一間麥當勞咁添~其實咁樣仲好喎,門面唔係太好,咁樣就唔會大排長龍——個個以為淨係做外賣,反而咁樣就冇人同你爭食啦!總之一句講晒,大家快啲去試吓啦,welcome onboard!

Signature combo
2019-04-12