2023-11-08 278 views
約了大學同學食飯,為了方便大家,選了尖沙咀,記得好耐之前食過旺角分店,印象不錯,所以就揀呢間啦星期日生意不錯,坐無虛席,裝修都幾浪漫今次叫了串串魚糕鍋,芝士炒雞,泡菜餅,原本叫了牛肉飯卷,但因為漏單,唔等了🤣串串魚糕鍋都幾大鍋,份量都唔少,有gas爐煲住,幾啱冬天食,感覺食完會暖笠笠🥰芝士炒雞,好睇又好食,超多芝士,配料都多,有蛋,泡菜,紫菜飯,又係有gas 爐,突然間覺得張枱好細😂,首先要加熱融化芝士,之後店員會過來將雞肉同芝士混在一起,份量都幾多,幾滿足泡菜餅都不錯,值得叫雖然我哋唔係食炸雞,但係啤酒唔少得,見到hoegaargen做特價,188 for 6,98 for 3,最後都係叫左9支,盡興而歸韓國菜來說,呢間都係唔錯既選擇👍

星期日生意不錯,坐無虛席,裝修都幾浪漫

泡菜餅都不錯,值得叫

韓國菜來說,呢間都係唔錯既選擇👍
2023-11-05
Type of Meal