天氣又熱返當然要食涼爽既食物~正粉皮除咗特製涼皮、水晶粉,亦有湯房足料無味精自家湯,店細細但由飲品到甜品都有得食。店員姨姨友善又細心,唔想等仲可以whatsapp落單。𖦹 招財催運水晶粉 $25 加萵荀 $8 腐竹 $8 雞絲 $12本身struggle試粉皮定水晶粉,最後都係敵不過水晶粉既誘惑。水晶粉口感滑溜,口感煙韌,加上青瓜絲、脆豆、以及自選配料,加上酸酸辣辣既醬汁,透心涼。特別推介姨姨叫我加既腐竹,係一卷卷有厚度既圓柱體,好索汁。𖦹 湯房媽媽味道自家湯 +$18是日湯品係霸王花湯 ,無添加防腐劑同味精,清甜滋潤。𖦹 湯房養身保健涼茶+$12夏枯草羅漢果清熱又解辣,食辣野必嗌。

𖦹 湯房媽媽味道自家湯 +$18

是日湯品係霸王花湯 ,無添加防腐劑同味精,清甜滋潤。

𖦹 湯房養身保健涼茶+$12

夏枯草羅漢果清熱又解辣,食辣野必嗌。