之前食過個𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥念念不忘🥯一直都話要搵日再黎💨今次終於真係去啦🫢但原來已經冇𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥食,最後食左𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚類🍝~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯($148)好夠熱🔥,舀起🥄出晒煙個種😶‍🌫️咁岩個碟又係深色🍽所以墨汁意大利飯顏色上唔算搶眼🫣但就突顯到表面既磯燒魷魚筒🦑魷魚筒表面輕輕𠝹左花🔪,食落唔韌🤓.▪️原隻軟殼蟹黑松露意粉 ($138)黑松露忌廉汁比較稠身🖤而且加左雜菇菇🍄,口感唔錯,原隻軟殼蟹🦀炸得勁脆✨炸粉層唔會好厚🤏🏻.同朋友👯‍♀️𝟐份都(加+$45)升級做套餐(包是日餐湯🥣 • 餐包🍞 • $55以下野飲☕️ / $55以上需補差額)▫️是日餐包🍞 :有加熱🔥,拎上手係微暖既,有少少🤏🏻麥粉成份🌾▫️是日餐湯🥣:勁多蘑菇碎粒既蘑菇湯🍄.▪野飲▫️Hot🔥 • Caffe Latte (跟套餐 $0)滿杯💗有拉花,飲落幾滑🧏🏻‍♀️.▫️紅寶石巧克力(跟套餐 加$13)每日限定❣️勁岩打卡呀📸面頭有𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 • 玫瑰花瓣🌹飲落係有士多啤梨🍓果肉😙分層咁樣,好靚😍.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
之前食過個𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥念念不忘🥯
一直都話要搵日再黎💨
今次終於真係去啦🫢
但原來已經冇𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥食,最後食左𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚類🍝
▪磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯($148)
好夠熱🔥,舀起🥄出晒煙個種😶‍🌫️
咁岩個碟又係深色🍽
所以墨汁意大利飯顏色上唔算搶眼🫣
但就突顯到表面既磯燒魷魚筒🦑
魷魚筒表面輕輕𠝹左花🔪,食落唔韌🤓
磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯
磯燒魷魚筒墨魚汁意大利飯

▪️原隻軟殼蟹黑松露意粉 ($138)
黑松露忌廉汁比較稠身🖤
而且加左雜菇菇🍄,口感唔錯,
原隻軟殼蟹🦀炸得勁脆✨

▫️是日餐湯🥣:勁多蘑菇碎粒既蘑菇湯🍄
是日餐湯🥣 • 餐包🍞
是日餐湯🥣 • 餐包🍞

▪野飲
▫️Hot🔥 • Caffe Latte (跟套餐 $0)
滿杯💗有拉花,飲落幾滑🧏🏻‍♀️
Hot🔥 • Caffe Latte

▫️紅寶石巧克力(跟套餐 加$13)
每日限定❣️勁岩打卡呀📸
面頭有𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 • 玫瑰花瓣🌹
飲落係有士多啤梨🍓果肉😙
分層咁樣,好靚😍
紅寶石巧克力

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺木系色🪵 & 周圍都係乾花,不過我最鍾意都係牆上既𝐆𝐫𝐚𝐟𝐟𝐢𝐭𝐢🎨

🔺店員勁有禮貌🙇🏻‍♂️,我落單時問多幾句,都冇嫌我煩,仲慢慢解釋 • 簡單介紹菜式💯
🔺意粉🍝 • 飯🍚 • 主食🍴都可(加+$45)升級做套餐✨