2021-03-25 324 views
//< Outdark >小編想食呢間嘢好耐喇!!!可惜一直都未有機會,尤其覺得呢間餐廳適合一班人黎食!😲難得小編友人都想食,就兩個人都黎食😀餐廳環境好多星星🌟燈美美的~—————————————————- 香蒜蜜糖炸雞 $178 -炸雞🍗好嫩!裡面滑滑的而且仲juicy架!我地覺得🧄可以再香d😙蜜糖甜度幾好~ 薯仔🥔有齊薯格、薯條、薯角!完全唔會悶場或者越食越悶既感覺😝呢個味小編覺得幾好食啊~—————————————————- 芝士豬肋骨 $338 -呢個上檯完全哇,好大碟!🤪因為叫左炸雞,所以呢個叫豬肋骨🥰🥰店員過左陣就會幫客人處理,將芝士包裹住豬肋骨🤓隔離既配菜有紫菜飯、蛋🥚、菠蘿🍍同泡菜~豬肋骨超級嫩!完全唔會痴骨🦴非常容易食~芝士粉量都超級足!呢個都推介啊😇—————————————————- Blueberry smoothie $45 -好有驚喜既飲品!超fresh! 藍莓🫐配上yoghurt,再加冰🧊真係好好飲~建議等冰融下先,如過唔係會偏稠身😝鐘意飲野既小編完全唔夠喉想要多杯啊😛—————————————————- Strawberry Smooth
< Outdark >
- 香蒜蜜糖炸雞 $178 -
香蒜蜜糖炸雞

- 芝士豬肋骨 $338 -

- Blueberry smoothie $45 -
Blueberry  smoothie  and  strawberry  smoothie

- Strawberry Smoothie $45 -
呢杯比起藍莓甜d同時亦香d! 質地味道都差唔多~大家可以斟酌下想飲甜d果香重d既就草莓🍓吧😎兩杯味道都唔假架!!
評分:7.7/10
地址:旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
營業時間:12:00-16:30; 17:30-22:00
#outdark #outdarkhk #韓國餐廳 #韓式炸雞 #旺角必食 #旺角美食 #旺角韓國餐廳 #香港韓國餐廳 #香港韓國菜 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodshare #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodstagram #🐷🐤韓國菜 #🐷🐤旺角
Type of Meal
Dinner