2019-04-13 335 views
講起炸雞同事介紹Outdark,話食過很多次,比某某炸雞更出色,喜歡炸雞的我怎會錯過😋今日在opemrice訂枱非常方便,7點到達,店裏還有1/3空枱,可能算早!一入到內便被一幅掛鎖🔒牆吸引,打卡熱點(可惜我同朋友去,看一下便算!)餐廳裏面全是星星吊燈,環境氣氛一流,非常有心思我們點了原味炸雞(跟4色醬)、海鮮煎餅、自己做自己飯團、Hite啤酒買二送一!從來我只吃原味炸雞,一定原汁原味!這裏的炸雞還配上炸粗薯條、薯格、薯仔片(澱粉質萬歳🙌🏼)真的很喜歡,大大的一盤,非常滿足海鮮煎餅超多料,不過略嫌太油飯團,好多紫菜舖面(附手套),飯是暖暖,呢個係必點!實在太好食一定會再來🖐🏻

海鮮煎餅超多料,不過略嫌太油

一定會再來🖐🏻

原味炸雞