2024-02-02 46 views
每次嚟海港城都覺得呢邊好似入咗個迷宮咁,如果唔係有朋友話畀豬太郎聽呢邊開咗Lady Nara,都真係搵唔到呀!.Lunch Time 時間唔算太多人,坐到海景位勁Chill,Set會有跟返沙律同餐湯(係冬蔭公湯!勁正)同+$$升級餐飲,同之前食過嘅Nara有小小唔同,多咗啲西式fusion!.冬蔭芝士雞肉夾餅夾餅嘅芝士爆晒出嚟,食落係濃縮版嘅冬蔭味道,有小小辣,但雞肉同芝士Mix埋一齊食好滿足,雖然係夾餅,但焗完之後口感軟嫩。.泰式雞肉炒金邊粉 嚟Nara又點可以唔嗌返份泰式經典菜,金邊粉嘅配料好足,仲炒到好勻巡,再按返個人口味撈埋花生、糖同辣椒碎。.Lady Nara嘅沙律都有fusion到㗎,酸甜嘅配搭更加開胃!Lunch Set份量都好多,同朋友Share嚟食都覺得好飽!而且仲有靚靚海景睇,Lunch Time都可以食得好舒服😌!.#msmessypig_food

冬蔭芝士雞肉夾餅

泰式雞肉炒金邊粉

#msmessypig_food
2024-01-19
$150 (Lunch)
  • 冬蔭芝士雞肉夾餅
  • 泰式雞肉炒金邊粉