2024-05-01 67 views
豆乳狂人呢間人氣豆乳/甜品店👧🏻真係bookmark咗好耐,飲過一次後真係覺得好驚豔!以呢個價錢可以飲到相當濃郁既豆乳/食到大份糖水,絕對會Encore!🌟 滋潤之選見到其他客人叫一份糖水都咁大碗,所以都係叫一份開心Share!滋潤之選有齊芋泥、桃膠、西米、椰奶、芋圓、黑糖。當中三色芋圓夠曬煙韌軟糯,桃膠份量十足,芋泥就相對甜少少,整體嚟講飽肚又滿足!🌟黃金脆脆豆乳茶黃金脆脆豆乳茶就有齊:豆乳布丁、珍珠、西米、烏龍茶、豆乳、奶蓋、黃豆粉、白玉、咸蛋王脆脆。因為份量太多,白玉、鹹蛋黃脆脆同埋奶蓋就有另上。烏龍茶清香,同豆乳幾夾,豆乳布丁幾滑捋捋。奶蓋充滿芝士鹹香,令成杯飲品畫龍點睛嘅係鹹蛋黃脆脆,感覺似係鹹蛋黃味方塊酥,又鹹又甜幾好飲。🌟焙茶珍珠小丸子另一杯飲品就係焙茶珍珠小丸子,用咗焙茶粉、豆乳、珍珠、小丸子既材料。焙茶味濃郁,但又唔會完全蓋過豆乳嘅濃香豆味。另外值得一讚呢度嘅飲品甜品都係少甜,感覺都健康啲!覺得唔夠甜,可以自行添加糖水!

🌟 滋潤之選

🌟黃金脆脆豆乳茶