行完街就喺度搵埋嘢食,見到餐牌幾吸引,就決定試一試。餐牌好多食物都好吸引,我哋最鍾意食熱氣野,所以叫咗- 吉列廣島蠔: 呢個我覺得係必食,炸得好鬆脆,蠔亦都好新鮮- 松葉蟹天婦羅:天婦羅做得好好,炸漿鬆脆,我哋連伴碟都清晒- 蟹子明太子冷烏冬:呢個性價比真係一流,又好味,價錢又合理- 燒和牛海膽丼:原本我哋係想叫海膽丼,但係海膽唔夠貨,所以做唔到海膽丼,不過呢個燒和牛海膽丼都唔錯- 一支330ml sake佢哋今日空運到港嘅有池魚,可惜我哋萬人一步,俾人叫咗🥲 整體來講食物係有水準,下次再嚟會試佢哋嘅鍋物,因為見到隔離幾台都有食,賣相同香味都好吸引
- 一支330ml sake

佢哋今日空運到港嘅有池魚,可惜我哋萬人一步,俾人叫咗🥲
吉列廣島號
松葉蟹天婦羅