2020-07-05 260 views
月尾一於食餐好既 book左尖沙咀十和田試下🧞‍♂️見佢平時夜晚都好多人排隊(今晚都唔例外)🧛‍♂️餐廳用qr code自助落單 方便易用 不過因為有圖片所以要load耐少少🧚‍♂️ 大家都可以問職員攞wifi password 要讚一讚職員嘅服務態度都好有禮貌🧚‍♂️我叫左一個海鮮丼$198 同 三款刺身 🧛‍♂️海鮮丼超級豐富 包括七款刺身連玉子 有我最鍾意食既海膽同三文魚子 超新鮮超吸引 🧛‍♂️🧛‍♂️先講三文魚子 粒粒都好飽滿 咬開鮮甜帶甘香 呑拿魚蓉幼細香滑 食入口軟綿綿 配少少芝麻京蔥 最啱送飯🧚‍♂️海膽一啲都唔腥 丼飯有咁甘甜既海膽 絕對係水準之上🧞‍♂️帆立貝都好大粒 夠哂滑 點少少豉油仲鮮味🧚‍♂️三文魚刺身竟然係魚腩位 唔知係咁好彩定係一定係三文魚腩呢 好肥美 油分飽滿 厚切好滿足🧛‍♂️活鮑魚刺身偏爽口 味道好鮮甜仲有啲海水味

我叫左一個海鮮丼$198 同 三款刺身 🧛‍♂️

海鮮丼

先講三文魚子 粒粒都好飽滿 咬開鮮甜帶甘香

海膽一啲都唔腥 丼飯有咁甘甜既海膽 絕對係水準之上🧞‍♂️

帆立貝都好大粒 夠哂滑 點少少豉油仲鮮味🧚‍♂️

活鮑魚刺身偏爽口 味道好鮮甜仲有啲海水味
2020-07-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
海鮮丼
  • 三文魚刺身