1️⃣ 爆醬阿華田西多士 $33 🤍4.5/5🌩Bookmark咗呢間嘅流心西多好耐,終於食到🤩🌩 真係同個名一樣咁醬爆,花奶同阿華田一切就爆曬出嚟💥而且仲有滿滿嘅阿華田粉😋🌩 阿華田味好濃,亦唔會過甜,食完都唔會好膩👍🏼🌩 多士方便炸到麵包麵包邊卜卜脆🥰有花生醬同榛子醬嘅餡可以揀,揀咗花生醬🥜感覺更類似平時食開嘅西多,唔會過甜幾香口🤣2️⃣ 招牌鮮煎餃子(芝士粟米) $42 🤍3.5/5🌩 一共有八隻煎餃,餃子大細適中,啱啱好兩口份量🥟🌩 一啖咬落去係流出嚟嘅芝士🧀洋蔥粟米亦好新鮮爽口,不過覺得洋蔥味有少少太過突出🧅🌩 平時食餃子都係配餃子汁,估唔到芝士粟米配蕃茄醬呢個組合又幾夾🤫3️⃣ 套餐A (2餸+粉麵+飲品) $35 🤍4/5🌩 我同友人揀米線同紅薯粉,麵嘅份量好多~🌩湯底我同友人分別揀咗腩汁同瑞士汁,2款湯底都幾清,絕對唔係鹹到食完好想飲水嗰種👍🏼✨🌩 牛腩有驚喜,表面睇落去少少微焦,食落好腍🐮🌩 蘿蔔亦煮到好腍好入味😌豬手好大舊,味道不過不失
1️⃣ 爆醬阿華田西多士 $33 🤍4.5/5
🌩Bookmark咗呢間嘅流心西多好耐,終於食到🤩
🌩 阿華田味好濃,亦唔會過甜,食完都唔會好膩👍🏼

2️⃣ 招牌鮮煎餃子(芝士粟米) $42 🤍3.5/5
🌩 一共有八隻煎餃,餃子大細適中,啱啱好兩口份量🥟

3️⃣ 套餐A (2餸+粉麵+飲品) $35 🤍4/5
🌩 我同友人揀米線同紅薯粉,麵嘅份量好多~
🌩 牛腩有驚喜,表面睇落去少少微焦,食落好腍🐮
🌩 蘿蔔亦煮到好腍好入味😌豬手好大舊,味道不過不失

爆醬阿華田西多士
爆醬阿華田西多士