2017-08-05 1796 views
聽講時新好似就黎要結業/搬舖,即刻叫埋家人一齊黎食多次。幫襯過呢間店嘅漢堡包好多次,冇一次令我失望。可能今日係星期六,好曬都依然有人排隊。佢嘅格局同裝修完全係間七、八十年代嘅快餐店,相當懷舊,唔係夾硬堆砌出黎嘅新興懷舊冰室feel。一行三人,叫左三個雙層芝士漢堡、一隻炸雞脾同一碟炸薯條,食到飽飽夾埋先係食左$103,好抵食。講返個漢堡包,屋企人第一次食,佢都講左句「點解個沙律醬同個包咁夾」!其實$22蚊個漢堡,當然唔係有咩靚牛肉俾你,但佢就係做到個價廉物美嘅港式漢堡!麵包鬆軟,兩塊肉加埋芝士同特製沙律汁,熱辣辣,真係好食過mc當太多!至於炸雞脾就冇咩特別,普通貨色。薯條都唔錯,係波浪粗薯,上面灑滿鹽,感覺真係好似細個去快餐店。

雙層芝士漢堡
雙層芝士漢堡