2022-07-21 64 views
- 好少去工廠區食嘢,今次喺朋友🐺帶路之下嚟到日月堂~ 一入去原來餐廳比想像中更寬敞,坐得幾舒服,自己用QR code落單,而全程店員態度都好好👍🏼不過因為我哋本身食咗啲嘢,所以今次去就以小食為主🙆🏻‍♀️🫔玉米起司蛋捲餅 💰38 餅皮係偏煙韌淋身嗰種,餡料飽滿(特別係芝士),芝士有拉絲😍上面啲醬甜甜地,玉米份量幾多,整體嚟講唔錯👍🏼🫓蔥抓餅 💰30 望落好似好少,但其實份量幾多!本身以為佢一塊塊,點知原來係好似手撕咁一條條形狀大小不一,食落又係另一種風味😂🧋凍珍珠奶茶(半甜走冰) 💰20 朋友🐺表示係正常水準,叫咗半甜啱啱好,而且$20就咁大杯好抵🤣·總括嚟講幾滿意!有機會要回訪試佢嘅主食&其他捲餅🤤

🫔玉米起司蛋捲餅 💰38 [4.5/5]
蔥抓餅

🫓蔥抓餅 💰30 [4/5]
🧋凍珍珠奶茶(半甜走冰) 💰20 [4/5]
總括嚟講幾滿意!有機會要回訪試佢嘅主食&其他捲餅🤤
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea