2021-06-15 185 views
餐廳氣氛好好,天花掛滿星星吊燈,而且店員見到我帶住小朋友就安排咗我哋坐喺隻大bear bear傍邊😍餐廳嘅名”Outdark”嘅由來原來因為”dark”嘅發音同韓文嘅「雞」相同,既然係咁,我哋就叫咗原味拼香蒜蜜糖炸雞🍗 配菜有炸薯格、薯條🍟同旋風薯片,全部都係外脆內軟,令人食唔停口😆炸雞外皮炸得非常香脆但雞肉依然嫩滑多汁。就算香蒜蜜糖炸雞外面有醬汁,亦都唔會令到外皮林曬👍🏼海鮮煎餅餅底香脆,而材料非常足。烤牛肉炒粉絲材料非常豐富,粉絲夠煙韌。我哋特登叫咗一個DIY手掐飯團🍙比小朋友食,呢個幾特別,🈶️儀式感🤣最後一定要講嘅就係,兩杯嘢飲顏色好靚,但係一啲都唔伏,仲好好味添😍藍色係Blue Lemon就好似檸檬梳打咁,而啡色嘅係Ice Peach 味道都唔錯又唔會太甜👍🏼

原味炸雞

海鮮煎餅餅底香脆,而材料非常足。

海鮮煎餅

烤牛肉炒粉絲材料非常豐富,粉絲夠煙韌。

烤牛肉炒粉絲

原味炸雞