2024-02-01 915 views
原本諗住食七點半,不過就住要睇戲唯有試吓五點鐘嗰輪。客人不多,一眼望落去d食物都豐富幾多選擇,餐酒就任飲的法國生蠔細細隻,不過都爽口,味道唔錯。蟹腳要讚🫎, 肉質實、有鮮味。魚生就不過不失。芝士盤就有深愛的Mimolette,可惜無啦啦一早切成好多片,咁你放把芝士刀喺度做乜? 食落去就變咗乾爭爭。沙律凍肉大路嘢 不過質素算唔錯。 湯就有兩款 螺頭中湯同埋酥皮蘑菇湯, 飲落去ok。 熱盤整體收貨。基本燒牛肉、和牛壽喜燒和鐵板燒都出色。甜品整體不錯,牛乳布丁都食咗幾樽落肚。 可惜麵包牛油布丁好淡口,失去了應有牛油香的神韻。而全晚最令女友開心莫過於寫上祝福的心太軟至於服務也不錯,尤其是d員工很主動幫我們影相及搞氣氛。消費八百吾算平,多d折扣就更超值。整體食物算吾錯,而且食得幾開心就ok收貨啦。臨走d伙計話我知,下次帶多2個朋友就有生日優惠4送1。早知就...熱鬧d啦!慳得一個就一個
原本諗住食七點半,不過就住要睇戲唯有試吓五點鐘嗰輪
。客人不多,一眼望落去d食物都豐富幾多選擇,餐酒就任飲的

法國生蠔細細隻,不過都爽口,味道唔錯。
蟹腳要讚🫎, 肉質實、有鮮味。
魚生就不過不失。

而全晚最令女友開心莫過於寫上祝福的心太軟
至於服務也不錯,尤其是d員工很主動幫我們影相及搞氣氛。

長腳蟹
2024-01-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Anniversary