2024-05-04 0 views
揾到抵食嘅當然要同大家分享喇😊今次去左位於觀塘工業區有間任食火鍋放題,套餐每位$288起,無限時架😍‼️仲要宜家做緊2個大人免1位小童收費(140cm以下)‼️真係啱唒我呢啲帶住小朋友又想打邊爐嘅家長🥰套餐分為 4️⃣ ROUNDROUND 1️⃣餐前小食----分別有唐揚脆炸雞,、甜薯薯條、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳、蟹籽沙律(承晉哥就超鐘意炸雞)ROUND2️⃣前菜---三點刺身盛合(一次性)有三文魚,蝦,北寄貝ROUND3️⃣頭盤雞煲(任食) 或 酸菜魚(一次性)我地揀左雞煲😋😋,醬汁香濃惹味,雞件嫩滑,加埋水魷,豬皮落煲,超正👍🏻食完雞煲就到ROUND4️⃣嘅火鍋🤩有5種湯底可選擇,我地帶住承晉哥就揀左濃湯豬骨🔹️為食牛肉拼盤(一次性)🐮手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、SRF和牛胛肉眼芯、黃喉🔹️海鮮拼盤(一次性)鮮蝦、蜆、蠔、脆肉鯇🔹️其他任食火鍋配料🥩北海道千歲和豚M8和牛肩胛肉眼丸類仲可以去自助區拎飲品🧃🥤同蔬菜🥬食物種類多,環境寬敞,食完ROUND 4真係抱住個肚走😊為食火鍋公司(觀塘)📍觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖
揾到抵食嘅當然要同大家分享喇😊
真係啱唒我呢啲帶住小朋友又想打邊爐嘅家長🥰

套餐分為 4️⃣ ROUND

ROUND 1️⃣
(承晉哥就超鐘意炸雞)

ROUND2️⃣
前菜---三點刺身盛合(一次性)
有三文魚,蝦,北寄貝

ROUND3️⃣
頭盤
雞煲(任食) 或 酸菜魚(一次性)

食完雞煲就到ROUND4️⃣嘅火鍋🤩
有5種湯底可選擇,我地帶住承晉哥就揀左濃湯豬骨
🔹️為食牛肉拼盤(一次性)🐮
手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、SRF和牛胛肉眼芯、黃喉
🔹️海鮮拼盤(一次性)
鮮蝦、蜆、蠔、脆肉鯇
🔹️其他任食火鍋配料🥩
北海道千歲和豚
M8和牛
肩胛肉眼
丸類
仲可以去自助區拎飲品🧃🥤同蔬菜🥬

食物種類多,環境寬敞,食完ROUND 4真係抱住個肚走😊

為食火鍋公司(觀塘)
📍觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖

2024-04-21