同一間餐廳集團的出品😠同一碟差咁遠!食咗一舊之後忍唔住問職員係咪賣晒啲菜葉,還是往後都再不會有菜葉,佢問完廚房之後話「放漏咗」😐 之後幫我加返😅這一碟餸,我每一次去Greyhound都會叫,多年來食過好多次,從未試過咁失望,賣相差太遠,口感當然亦有分別。我通常去尖沙咀海港城店,希望其他分店都可以保持返水準。杯龍眼冰好味😋朋友說好味,龍眼肉夠多,將來會再叫。我這碟牛肉就有陰影,下次要考慮吓仲叫唔叫博唔博。唉😮‍💨 我係下午茶時段來,大部份客都點三層下午茶。這一碟餸的價錢超過半個三層下午茶連兩杯飲品,我有幾鍾意這碟餸,才會叫佢而唔叫那個三層下午茶套餐呢😪愛之深責之切。

2023-05-06
$194 (Tea)
Dining Offer
Coupon