唔想出街食,又想啊媽休息下,叫到會真係一個好選擇。我地母親節食物就delay左幾日,以到會解決😁呢間到會味道不錯,價錢合理,分量都多。叫左以下8款。重點推薦豬頸肉、燒魷魚同炒翠玉瓜。豬頸肉油脂分佈適中,火候控制得好,食落要脆口。燒魷魚有炭燒的香氣,口感豐富,配菜脆片都得到好多賞識。最最最愛就係Tiramisu~母親大人一口氣食了兩杯,話不甜又有質素(平時甜少少都話吾食)。海鮮炒翠玉瓜呢個爽口得來又辣得過癮,聖子爽脆又甜👍。🐟芝士汁焗吞拿魚蟹棒粟米忌廉長通粉🌱芝士汁焗菠菜龍利魚柳伴藍青口🍗水牛城香烤芝麻鷄槌🐖香茅炭燒豬頸肉🦑原隻燒魷魚伴脆脆片🦐麻辣鮮蝦聖子皇炒翠玉瓜🥑牛油果醬蟹子煙三文魚沙律🍮Tiramisu 送貨司機哥哥都幾準時有交代👍出發前半個鐘會先通知。
唔想出街食,又想啊媽休息下,叫到會真係一個好選擇。

🐟芝士汁焗吞拿魚蟹棒粟米忌廉長通粉

🌱芝士汁焗菠菜龍利魚柳伴藍青口

🍗水牛城香烤芝麻鷄槌

🐖香茅炭燒豬頸肉

🦑原隻燒魷魚伴脆脆片

🦐麻辣鮮蝦聖子皇炒翠玉瓜

🥑牛油果醬蟹子煙三文魚沙律

🍮Tiramisu

送貨司機哥哥都幾準時有交代👍出發前半個鐘會先通知。
2024-05-16
Type of Meal