2024-05-01 45 views
太耐冇食牛肉人,所以我地揀左澳洲極上和牛,一於食返夠本。我地揀左唔辣既阿嬤養生濃湯鍋就返阿囡,入面有菜,人參同桃膠,滋陰養生。出面自助區有好多選擇,有醬料區,蔬菜區,丸類,同埋飲品區,另外仲有肉燥飯同埋薑母茶。阿嬤養生濃湯鍋黎牛大人一定要食牛啦,呢度除左必食澳洲和牛M5牛肩卷同美國SRF黑牛,仲有安格斯小牛扒同埋手切封門柳。每人兩粒澳洲和牛牛丸,juicy又彈牙,我地仲點左鬼馬老油條,爽脆炸魚皮同花蓮扁食。自助區我攞左丸類同皇帝菜,蕃茄又靚又新鮮,另外我自己就私心推介紫芋卷。期間限定牛大人夢王祭,個醬油蛋好正,夢王生雞蛋配牛肉簡直係絕配。真豬小香腸同梅甘酥脆薯都係必食架。今日除咗有雪糕做甜品之外,仲有夢王做嘅夢王布丁🍮,濃滑蛋香。今日仲有嘉頓迷你牛油卷俾你攞返屋企食。

阿嬤養生濃湯鍋

真豬小香腸同梅甘酥脆薯都係必食架。

今日仲有嘉頓迷你牛油卷俾你攞返屋企食。

2024-04-25
Type of Meal