2024-05-04 101 views
今日落大雨老公開車去左k11 musea,本身商場都冇咩平價嘅餐廳,food court 超多人,所以情願比貴少少坐得舒服啲,係餐廳門口排左5-10分鐘就有位,門口已寫明人均消費要150蚊,呢間餐廳環境ok,坐窗嘅位望維港景,不過服務真係麻麻,叫左3次都冇人過嚟落單,明明waiter見到我,仲同我示意會行過嚟,但佢最後都係走去做其他嘢或者幫左另一枱客落單,仲要係3個唔同嘅waiter都係咁,食物味道唔錯,但其中嘅炒金邊粉份量好少,價錢唔算平,男士食一定唔夠飽,另一個冬陰功螺絲粉就好好食,入面仲幾種海鮮,值返個價錢。另外,我見旁邊果枱客叫左個carbonara,等左30分鐘,佢哋提左waiter5次,但waiter次次都話整緊,明明佢早過我哋叫嘢食,好明顯係漏單。最後埋單個陣,waiter 掉張單過嚟我哋枱面,心諗你哋連水都要比錢,應該都算係高級餐廳,點解服務仲衰過出面茶記?好難怪啲人唔北上去搵食
炒金邊粉
冬陰功螺絲粉
2024-05-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)
冬陰功螺絲粉