2021-06-19 227 views
之前網上平台上訂位認識呢間餐廳,嗰陣因為午市係有半價,好抵食所以上嚟尋到寶😆 呢間餐廳裝修出名玩味濃🤡 餐牌設計嘅菜式名亦都好搞鬼!但係佢唔係得個樣,所有菜式都好高質👍🏻 所以先至會回頭💛充滿omega 3&9的牛油果沙律🥗 (鮮蝦)💰98呢個沙律係我每次上嚟必叫🤩 特別推薦鮮蝦,啲蝦係煎過,好香好彈牙🥺 全部蔬菜都好新鮮,同埋沙律醬係另上,自己鍾意點幾多落幾多都得👍🏻-明太子忌廉天使麵🍝 💰112第二樣必叫菜式‼️本身係Menu已經見到係推介之選,真係冇推介錯👍🏻 個樣網絡好似好普通咁,但係每一條意粉都好入味,每一啖都食到creamy嘅明太子醬汁🤤 食到停唔到口~-秘製醬汁焗豬肋骨 🍖 半份💰118呢度嘅雖然豬肋骨好厚肉,但係比起其他菜式較為遜色🧐 睇得出啲醬係查上去,所以唔太入味,個人鍾意一路燒嗰陣上醬,先會有BBQ嘅味道😗 同埋啲肉太淋,如果燒耐啲,有咬口同脆口感更好😌-福• Juicy 牛肉芝士漢堡🍔 💰112食完上面幾樣野之後,已經唔太食得落個漢堡😂 但係唔代表佢唔好食🥲 漢堡扒煎得香口,生菜新鮮,如果塊芝士可以燒融佢就更加好👌🏻秘密花園水果茶🍹 💰68特別警告⚠️ 呢杯水果茶係

充滿omega 3&9的牛油果沙律

福• Juicy 牛肉芝士漢堡

福• Juicy 牛肉芝士漢堡🍔 💰112

秘密花園水果茶

秘密花園水果茶🍹 💰68
特別警告⚠️ 呢杯水果茶係好大杯‼️係大過我塊面😂😂 我想拎佢嚟打卡,但係無從入手😂 味道係好飲嘅,份量都好足夠兩個人飲👍🏻 推薦💛

富士山下

富士山下🗻 💰52
揀呢杯嘢飲純粹係俾個名同埋外表吸引🤪 不過飲落就另一回事,如果你想食雪糕,啲泡會不斷湧出嚟😂 同埋入面嘅梳打都唔好飲,太甜。飲咗幾啖我都寧願飲返上面嗰杯巨型水果茶🙂

總括來講,呢間餐廳係適合同朋友嚟食,大家可以share到唔同嘅菜式👍🏻 不過餐廳有個限制就係,每人最少要點一杯嘢飲🍸

環境:💛💛💛💛💛
服務:💛💛💛💛
推薦:💛💛💛💛

人均消費:💰308
$308 (Tea)
充滿omega 3&9的牛油果沙律
明太子忌廉天使麵