2024-04-30 96 views
以狗狗為主題的邊爐餐廳,唔限時邊爐好少啦,揀左288價位放題,好有儀式感,分round,食完就去下round,之後不能返轉頭食round 1,餐前小食、刺身、鷄煲、海鮮拼盤、牛肉,任點火鍋配料(無限點)SRF和牛腰脊肉、美國Prime牛胸腹肉、美國Prime肩胛肉眼、紐西蘭羊卷肉、鹿兒島茶美豚很欣賞它們都切得很薄,可以吃很多塊!強烈推介濃汁牛肉丸👍🏻它是大埔振興濃汁牛丸,咬開好多汁,所以我們點左十粒!另外有鵝腸、鴨血、珍寶蟹柳、芝士腸、午餐肉、手工雲吞及韭菜餃、紫菜響鈴、炸魚皮可以點,這些都是好食!同飲品任飲,都非常之抵食。
很欣賞它們都切得很薄,可以吃很多塊!
2024-04-08