推薦程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢間韓國餐廳環境靚❤️播嘅全部都係韓文歌💛又係良心黃店⚠️不過大家記住要book位呀,同埋用餐時間只有90分鐘,所以會有啲趕😭泡菜煎餅 $98煎餅嘅邊邊位脆卜卜🤩唔會煎得過火,泡菜亦都唔會好辣😋食落好開胃雙拼炸雞🐔 $192(甜辣+香蒜蜜糖)每款味大概有六件炸雞🐔 Size唔算大舊,係無骨雞,炸雞皮夠脆🤤不過個人略嫌兩款炸雞都唔夠多醬😕拌碟亦都有好多炸薯🥔炸得好好食😆夠晒熱氣🧀芝士炒雞🐔 $328一上到嚟就會開住過爐🔥等上面啲芝士慢慢溶化,跟住就會有職員嚟幫手撈勻芝士同埋雞肉、切碎爐邊嘅雞蛋🥚👍🏻個人覺得雞肉份量算多,亦都有少量嘅年糕做陪襯🍢👍🏻辣醬好野味😶食到中間啲芝士凝固晒,就會變得好膩,建議大家可以開返慢火繼續食。側邊仲有少量嘅泡菜同紫菜飯🍙,普普通通啦原味米酒🍶 $105飲落去有少少甜味,米味唔算出😙係一個較為清新嘅選擇
推薦程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

泡菜煎餅 $98

雙拼炸雞🐔 $192
(甜辣+香蒜蜜糖)
不過個人略嫌兩款炸雞都唔夠多醬😕
拌碟亦都有好多炸薯🥔炸得好好食😆夠晒熱氣

🧀芝士炒雞🐔 $328
👍🏻個人覺得雞肉份量算多,亦都有少量嘅年糕做陪襯🍢
👍🏻辣醬好野味
側邊仲有少量嘅泡菜同紫菜飯🍙,普普通通啦

原味米酒🍶 $105
飲落去有少少甜味,米味唔算出😙係一個較為清新嘅選擇
泡菜煎餅
芝士炒雞