如果我想食自助餐又想食和牛嘅話,我多數都會揀呢一間👍🏻真係掛住食,影得唔算好多相,不過可以每樣都講一下😋自助海鮮自助區海鮮方面有蜆,青口,長腳蟹,龍蝦等等,移除補充嘅速度都幾快,長腳蟹係真係夠甜,同埋夠海水味,值得一讚👍🏻龍蝦亦都好厚肉,蜆同蝦就較為普通,有啲仲有少少沙😢刺身方面,大致都係好味,帆立貝大隻又甜👍🏻仲有少少壽司係附近,但係我就冇食到。生蠔嘅話,今次係日本生蠔,比較甜同法國蠔唔同,人流亦都去得好快,基本上排一至2分鐘已經有得拎🤣飲品方面具,無糖茶都有幾款選擇;亦都有擺咗一啲檸檬喺附近等你自己整檸檬茶;咖啡機都有,另外仲有橙汁,巨峰提子汁幾款果汁飲品。夠18歲嘅話仲可以揀紅酒同埋白酒飲,紅酒亦都有兩款係現場。牛方面我真係好鍾意食佢個炒蒜片薄切牛,另外牛扒三至五成熟,非常之鮮嫩☺️湯有中湯同西湯,中湯嘅瘦肉同菇有好香嘅藥材湯感覺,好啱我口味😚甜品方面真係不能盡錄,太多選擇,而我特別喜歡係牛奶布甸,大前提係唔好食咗其他較甜嘅甜品先食。心太軟區,亦都一如以往可以自己留言等人幫你寫名或者任何祝福語。雪糕嘅話,Movenpick同埋Häagen-Dazs都有👍🏻👍🏻但係我當日去Moven
如果我想食自助餐又想食和牛嘅話,我多數都會揀呢一間👍🏻

真係掛住食,影得唔算好多相,不過可以每樣都講一下😋

自助海鮮
海鮮

刺身方面,大致都係好味,帆立貝大隻又甜👍🏻
仲有少少壽司係附近,但係我就冇食到。

雪糕嘅話,Movenpick同埋Häagen-Dazs都有👍🏻👍🏻但係我當日去Movenpick就冇咗基本嘅雲呢拿味,可惜。
海鮮