生酮蛋糕我一直想試好耐,因為太夜去到抹茶味賣晒🥲,試埋其他main都覺得唔錯☺️🌮墨西哥夾餅配慢煮黑毛豬及莎莎醬$89軟皮Taco 皮薄,餡料好豐富,唔係坊間加千島醬,而係搭配新鮮芫荽、洋蔥,黑毛豬加小小獨特既西班牙辣椒醬(Salsa de chile)🌶️,唔算辣反而可以刺激味蕾,配合青檸汁又甜又酸好fresh☺️。🌮 虎蝦車厘茄意大利飯$132賣相好搶眼,每一粒米都係橙紅色。3 隻虎蝦好爽甜大隻🍤,意大利飯表面撒咗好多芝士,茄汁唔會過酸,令人胃口大增。🌮蜜糖伯爵茶拿鐵$42一支似牛奶既飲品由店員遞上後,有小小驚訝以為漏上伯爵茶☕️,訊問後原來一早調配好 茶·奶·啡既比例,飲落有淡淡既伯爵茶,份量充足,可以斟到兩杯👍🏽🌮生酮意式芝士卷$61食落竟然同平時蛋糕一樣咁好食,唔覺得佢係無糖無麩質,蛋糕質地比較濕潤唔會過甜,cream帶有酒香,可能係Whisky🤔🧡𝑳𝒊𝒌𝒆 & 𝒇𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘 𝒎𝒚 𝑰𝑮 @annasan.cat
墨西哥夾餅配慢煮黑毛豬及莎莎醬

🌮墨西哥夾餅配慢煮黑毛豬及莎莎醬$89