2019-06-23 70 views
黎都APM行街,又唔想食商場入面嘅餐廳,唯有上網睇下,又真係搵到呢一間評價唔錯嘅樓上台式餐廳,價錢亦都唔貴,所以就去咗食坐得非常之舒適嘅間隔,現場嘅壁畫都好有台灣嘅感覺,雖然鋪面只有一個人手,但係都唔會怠慢我地,服務態度一流!最開心係佢一直都五月天嘅歌,啱晒我心意自助式咁樣點餐,就係靠呢一張點餐紙,將自己想要嘅餸嘅number寫低,有咩要求都可以寫埋落去,好方便Menu種類唔算太多,主要分為肉操飯,江畔麵,台灣小食,同埋drink Menu哈豆鮮果茶 跟餐$39一眼就知真材實料!勁多百香果同埋唔同嘅鮮果粒,茶味都非常夠!甜度控制得好適中,推薦!五寶雜錦醬干拌麵 $65辣醬非常辣,最好叫佢汁另上,麵條非常有筋道,好味。五寶方面,味道不過不失,對得起個價!魚鬆肉燥時菜 $30勁抵食!魚鬆嘅鮮味同肉燥好夾,仲要咁平!香港良心餐廳!鹽酥雞 $32估唔到係香港32蚊就可獲以食到鹽酥雞個味道正宗到好似去咗台灣食咁,正,雖然比較多雞胸位,但係都好多汁好嫩。台式小香腸 $32都係非常親民嘅價錢。香腸皮脆內多肉汁,不過台式香睇比較甜,睇下你鍾唔鍾意啦間鋪頭性價比好高!下次有機會再黎apm都會再幫襯!

最開心係佢一直都五月天嘅歌,啱晒我心意

哈豆鮮果茶 跟餐$39

水果茶

五寶雜錦醬干拌麵 $65

魚鬆肉燥時菜

魚鬆肉燥時菜 $30

勁抵食!
魚鬆嘅鮮味同肉燥好夾,仲要咁平!香港良心餐廳!

鹽酥雞 $32
估唔到係香港32蚊就可獲以食到鹽酥雞

台式小香腸 $32

間鋪頭性價比好高!下次有機會再黎apm都會再幫襯!
水果茶
魚鬆肉燥時菜