之前經過長沙灣經過呢間舖頭,見到裝修好靚已經想試,最後男朋友竟然帶我去呢間威,一齊去打打卡😚😚,餐廳以米色、大地色為主,所以感覺好舒服,仲有幾個打卡位,臨近聖誕仲有聖誕🎄樹影🫶🏻🫶🏻職員仲好nice ,主動幫手揸機😝😝😝蒜香香辣鮮蝦意大利麵 $82一碟大概有4隻蝦,size &份量對得個價錢,食落都幾辣,但辣得嚟又想繼續食落去🤫,讚一讚意大利麵軟硬度剛剛好,咬落口感有彈性👍👍蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯 $75奶油味好香,食落奶油味亦好出,雞肉size 大概一舊一啖,肉質嫩滑,珍珠米煙煙韌韌,幾有咬口,搭配奶油醬汁更佳,除左雞肉,仲有其他小配菜,例如蘑菇、薯仔等。Strawberry Green Apple Soda $48淡淡既士多啤梨蘋果味🍓,飲落好夠氣,好爽😝Thai Milk Tea $48甜度剛剛好,個人覺得茶底相對出面既香濃,飲落質感幾順滑😋

蒜香香辣鮮蝦意大利麵

蒜香香辣鮮蝦意大利麵 $82

蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯
蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯 $75

Strawberry Green Apple Soda
淡淡既士多啤梨蘋果味🍓,飲落好夠氣,好爽😝

Thai  milk  tea
Thai Milk Tea $48
甜度剛剛好,個人覺得茶底相對出面既香濃,飲落質感幾順滑😋
2022-12-14
蒜香香辣鮮蝦意大利麵