比較少見有露天草地嘅餐廳,因為有朋友住白石角,所以知道科學園內有一間餐廳🍴可以邊吃邊看著翠綠嘅環境,好適合一家人嚟食嘢。我哋一家上星期日就去咗Hunky Dory 嘆 Brunch,望著一片草地用餐真係好舒服😌!餐廳供樓英式或韓式 fusion 菜式,我哋點咗 All Day Breakfast, 蕃茄蓉肉丸寬條麵, 黑松露蘑菇忌廉汁天使麵, 焗芝士薯條。All Day Breakfast - 望到已經好開心,因為好豐富,有太陽蛋🍳、大啡菇、肉腸、煙肉🥓、薯餅、多士等等,味道唔錯,份量都幾大,食完好飽。蕃茄蓉肉丸寬條麵🍝 - 呢個好啱小朋友食,甜甜酸酸,肉丸帶有香草味,好味😋!黑松露蘑菇忌廉汁天使麵 - 好creamy,黑松露好香,天使麵嘅質感不會太軟,老公最鍾意呢個!而小朋友當然最鍾意焗芝士薯條,因為我一家都係芝士怪,薯條上舖滿了厚厚芝士,好香好好味!內裏嘅薯片仍然脆身,好正!點咗橙汁比小朋友,我就飲 Mango Yakult Soda,一送上枱果吓真係覺得好賞心悅目,漸變色好靚,芒果味🥭比較重,幾解渴。

All  day  breakfast

蕃茄蓉肉丸寬條麵

黑松露蘑菇忌廉天使麵

焗芝士薯條

2021-03-28
$120 (Other)
蕃茄蓉肉丸寬條麵
黑松露蘑菇忌廉天使麵